Difference between revisions of "DHack"

From DTEK-wiki
Jump to: navigation, search
(Ny titel! \o/)
(kontaktalternativ)
Line 1: Line 1:
'''Webredax''' (a.k.a. webbredaktionen) är en [[Intressef%f6rening| intresseförening]] som enligt [[StadgarAmpReglemente| reglementet]] har som ansvarsområde att ''"sköta teknologsektionens webbtjänst"''. Det låter diffust och det är det också, vilket gör att uppgifterna kan förändras över tidens gång, och att webredax själva har hyfsat stor frihet att själv välja vad de vill genomföra.
+
'''Webredax''' (a.k.a. webbredaktionen) är en [[IntressefOumlRening| intresseförening]] som enligt [[Stadgar1Reglemente| reglementet]] har som ansvarsområde att ''"sköta teknologsektionens webbtjänst"''. Det låter diffust och det är det också, vilket gör att uppgifterna kan förändras över tidens gång, och att webredax själva har hyfsat stor frihet att själv välja vad de vill genomföra. Ofta, men inte alltid, har webredax även koll på chalmers system; fråga gärna om du har problem.
  
 
<div class="vspace">
 
<div class="vspace">
Line 8: Line 8:
 
= Kontakt =
 
= Kontakt =
  
Om du har några synpunkter på datas wiki eller site eller några idéer, hör gärna av dig. Likaså om du har problem med att använda wikin eller någon annan dteksite. Hela webredax nås på webredax[[E-post| @se]]. Ofta, men inte alltid, har webredax även koll chalmers system; fråga om du har problem.
+
Om du har några synpunkter på datas wiki eller site eller några idéer, hör gärna av dig. Likaså om du har problem med att använda wikin eller någon annan dteksite. Hela webredax nås på webredax[[E-post| @se]]. Annars finns webredax ofta att nå irc; #dtek på dtek.se .
  
 
<div class="vspace">
 
<div class="vspace">

Revision as of 01:54, 17 October 2012

Webredax (a.k.a. webbredaktionen) är en intresseförening som enligt reglementet har som ansvarsområde att "sköta teknologsektionens webbtjänst". Det låter diffust och det är det också, vilket gör att uppgifterna kan förändras över tidens gång, och att webredax själva har hyfsat stor frihet att själv välja vad de vill genomföra. Ofta, men inte alltid, har webredax även koll på chalmers system; fråga gärna om du har problem.


Kontakt

Om du har några synpunkter på datas wiki eller site eller några idéer, hör gärna av dig. Likaså om du har problem med att använda wikin eller någon annan dteksite. Hela webredax nås på webredax @se. Annars finns webredax ofta att nå på irc; #dtek på dtek.se .


Medlemmar

Webbredax 2012/2013 består tillsvidare av:


Namn Position Mobil Mail
Valentin webdiktator 0730397081 webredax @se

Gamla webredaxer finns i Exwebredax.


Uppgifter

Subdomäner

Vill du ha en subdomän? Se Main.Subdomains

Wikin

Ett av webredax ansvarsområden än att skriva i, moderera, uppdatera, och utveckla sektionens wiki.

Wikin är en PmWiki 2.2.0 Beta 68. Trots att det är en betaversion är den klart mindre dålig än tidigare versioner. För autentisering och sessioner används receptet Main/UserAuth2, modifierat för att fungera med Chalmers system. För massvis med teknisk information om wikin, se DtekWiki Guide. Mer dokumentation kommer under våren.

Lista över massa småsaker som skulle kunna göras med wikin


Nyheter

Gamla nyheter finns i arkivet.


16-Maj-2012

Partyservern finns och den är igång, men det finns ingen domän som pekar på den. // Valentin


16-Maj-2012

Jag ville vara webredax. //Valentin


24-Apr-2012

Ingen ville vara webredax 2012/2013. Så jag tar inofficiellt på mig att fortsätta vara det tillsvidare. Så feel free att kontakta ifall du har problem med någon maillista eller andra mindre problem. rarashKategorier: Intresseföreningar || Våra system