Delta

From DTEK-wiki
Revision as of 16:47, 10 May 2018 by Heurlin (talk) (lagade algot)
Jump to: navigation, search

Delta17.png
Delta är D-sektionens PR-förening och verkar för att datateknologen skall ha en så trivsam tid som möjligt vid sidan av studierna. Vi arrar pubar varje udda läsvecka och stundtals har det ryktats om att vi även arrar gasquer och andra arrangemang såsom toga, oktoberfester eller 20kr-sittningar. Under de flesta av arrangemangen som Delta anordnar serveras Deltaburgers till förmånligt pris, och det händer även att vi ställer upp och grillar för andra föreningar som vill kunna erbjuda ypperliga burgare. Vi anordnar också resor till större studentfester runt om i landet och en skidresa i början av läsperiod 3 för de teknologer som vill vidga sina vyer.

Delta är fina killar som man alltid kan lita på. När datateknologen har tråkigt och vill festa till så ringer denne med fördel Delta som kommer till undsättning för att liva upp stämningen. Sedan 2008 har Delta dessutom ordnat till en eskortservice som man kan läsa mer om under länken längre ner på sidan. Om man inte är road av att hyra en Delta, men väl någon av deras superpimpade grillar kan man göra detta också, mot en avgift på 200 kr och en deposition på 500 kr per grill. För att göra detta, hör av er till Matchefen.

Vidare är Delta den förening som utmärker sig mest ur akademisk synpunkt då vi alla, enligt tradition, har femma i alla ämnen.

Delta nås på delta@dtek.se eller finnes drivandes runt chalmersområdet på jakt efter nattliga capsningar beerpongningar.


Medlemmar

Delta består av:

Namn Position Mobil Mail
Brev Ordförande - ordf@delta.dtek.se
Algot Kassör -
Azco Øhlchef -
Nora Matchef -
Gustaf PR-Chef -
Lurre Övrigt -
Delta 18
Arr
Hyr Deltagrillar
Hyr en Delta
Sektionspôbben
"Citat"
X-DeltaKategorier: [[KategoriDef_Sektionsf%f6reningar| Sektionsföreningar]]